اقامت استرالیا جهت افراد بازنشسته

اقامت استرالیا جهت افراد بازنشسته

اقامت استرالیا جهت افراد بازنشسته

امکان دریافت اقامت دائم جهت افراد بازنشسته بالای ۵۵ سال میسر می باشد . این نوع اقامت دائم بوده و جهت افراد بازنشسته دولتی در ایران با مدارک مرتبط قابل اقدام می باشد
متقاضیانی که بازنشسته دولتی نبوده و در مشاغل آزاد از شرکتهای خصوصی فعال بوده اند، در صورت امکان تهیه نامه اشتغال به کار در گذشته و اعلام بازنشتگی از آن نیز می توانند از این طریق اقدام نمایند

پروسه انجام کار بین ۶ تا ۹ ماه خواهد بود و تنها همسر فرد بازنشسته امکان دریافت ویزای اقامت دائم از این طریق را دارد

در صورتیکه متقاضی اصلی در استرالیا با ثبت شرکت سرمایه گذاری نماید،میتواند برای فرزندان خود ویزا ۲ ساله دریافت نموده و به عنوان اسپانسر شغلی فرزندان خود از آنها در مجموعه خود استفاده نماید .بدیهیست برای این فرزندان پس از ۲ سال کار و پرداخت مالیات بر درآمد ،میتوان درخواست اقامت دائم نمود

این نوع ویزا الزامی جهت داشتن مدرک زبان ندارد و متقاضی و همسر وی از کلیه امکانات شهروندی این کشور می توانند استفاده نمایند

متقاضیان در پروسه انجام این کار ،تایید یکی از ایالات خوب استرالیا را جهت زندگی دریافت نموده و سپس با این تاییدیه توسط موسسه ما جهت دریافت ویزای اقامت دائم ایشان اقدام می گردد

شایان ذکر است ،متقاضیان اصلی این ویزا میبایست یکی از مدارک زیر را جهت ارایه داشته باشند

دارایی یا سپرده بانکی به مبلغ حداقل ۵۰۰ میلیون تومان

ملک به میزان حداقل ۵۰۰ میلیون تومان که متعلق به متقاضی اصلی باشد و در رهن بانک قرار نداشته باشد

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا انجام مشاوره رایگان حضوری به فرم ارزیابی سایت مراجعه نموده یا با موسسه ما تماس حاصل فرمایید

جهت درخواست مشاوره رایگان یا پرکردن فرم ارزشیابی اینجا کلیک کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *