اقامت دانمارک

اخذ اقامت دانمارک

(برنامه کارت سبز دانمارک)

 front-dk-600x250

بسیاری از اتباع خارجی برای زندگی در کشور دانمارک آزاد هستند. اگرچه لازمه این مسئله داشتن  اقامت کشور دانمارک میباشد، که از راههای مختلفی قابل کسب میباشد. یکی از آسان ترین این راهها دریافت کارت سبز(Green Card ) کشور دانمارک میباشد. این کارت سبز(Green Card) اجازه اقامت ۳ ساله میباشد که قابل تمدید است و پس از ۴ سال اقامت در کشور دانمارک قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد.

شرایط اصلی دریافت اقامت دانمارک

(شرایط جدید ۲۰۱۵):

 

• داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس

تبصره۱ :متقاضیانی که رشته آنها در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد ،در صورت داشتن آیلتس ۶.۵ به بالا می توانند با مدرک لیسانس نیز اقدام نمایند .

• داشتن مدرک IELTS با حداقل نمره ۵ (نمره تافل و نیز آیلتس زیر ۵ [اورال ] به هیچ وجه پذیرفته نیست )

• دریافت حداقل ۱۰۰ امتیاز از جدول امتیاز بندی

تبصره۲ : شایان ذکر است سابقه کار و سن متقاضی اصلی و یا وابستگان  هیچگونه تاثیری در سیستم امتیاز بندی در اخذ ویزا مطابق با قانون ۲۰۱۵ نخواهد داشت .

– تبصره :عطف به قانون جدید،متقاضی اصلی پس از تثبیت شرایط کاری و دریافت حقوق ماه اول خود می تواند ظرف مدت کوتاهی همسر و فرزندان خود را نیز به کشور دانمارک منتقل  نموده و اقامت آنها را نیز اخذ نماید.جهت کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت موسسه تماس حاصل فرمایید .

 

از مزایای این روش میتوان زمان کوتاه رسیدگی و هزینه کم آن را نام برد. همچنین کسانی که کارت سبز(Green Card) کشور دانمارک را دریافت میکنند برای سفر به کشورهای اتحادیه اروپا نیازی به ویزا ندارند.

افراد با مدرک لیسانس+فوق لیسانس یک ساله (مانند MBA یا کارشناسی ارشد های پیوسته از دیپلم ) با حداقل نمره آیلتس ۵ می توانند در این پروسه اقدام کنند.

لازم به ذکر است ، دکترای گروه علوم پزشکی معادل فوق لیسانس دانمارکی ارزیابی میگردد.

مدارک لازم :

این بخش ویژه متقاضیان محترمی می باشد که صلاحیت آن ها برای اخذ اقامت دانمارک توسط سیستم ارزیابی رایگان تایید شده است و می توانند مدارک مورد نیاز را ارسال نمایند.متقاضیان محترمی که مطابق سیستم ارزیاب شرکت نوباوران واجد شرایط برای اخذ اقامت دانمارک (گرین کارت ) شناخته شده اند ، می توانند با ارسال مدارک زیر به دفتر تهران ما  پروسه اقامتی خود را آغاز نمایند:

  1. رزومه به زبان انگلیسی

  2. صفحه اول و صفحات دارای مهر یا اطلاعات پاسپورت  دارای حداقل ۲.۵ سال اعتبار

  3. عکس پاسپورت سایز با پشت زمینه سفید

  4. ترجمه رسمی دانشنامه کلیه مدارک تحصیلی دانشگاهی  و ریزنمرات با مهر وزارت خارجه و دادگستری

  5. مدرک زبان انگلیسی یا( آلمانی، نروژی ،دانمارکی -در صورت وجود )

  6. تاییدیه مدرک تحصیلی فوق لیسانس و لیسانس بر اساس دستورالعمل

  7. کپی رنگی تمام صفحات شناسنامه (ترجمه و فارسی )

  8. کپی رنگی صفحات پاسپورت قدیمی(جهت متقاضیانی که در خارج از کشور تحصیل نموده اند )

  9. نامه تامین مالی بانک برای متقاضی اصلی و وابسته

  10. فیش واریزی به حساب شرکت بابت پیش پرداخت

شرایط مالی :

هر متقاضی باید نشان دهد که توانایی ساپورت مالی خود را برای سال اول زندگی در دانمارک دارد. لذا داشتن موجودی حساب زیر در بانک مطابق زمان اعلام شده توسط نوباوران الزامی است.

 

 

برای متقاضی اصلی بدون همسر و فرزند و یا همسر بالای ۳۰ سال به تنهایی (مبلغ حداقل ۱۲۸۲۶۸ کرون دانمارک ) ( معادل حدود ۶۵ میلیون تومان به بالا)

 

برای همسر(بالای ۳۰ سال ) و یک فرزند با هم   (مبلغ حداقل ۱۷۰۴۳۶ کرون  دانمارک ) (معادل حدود ۸۵ میلیون تومان به بالا)

 

لیست رشته های مورد نیاز دانمارک :

 

متقاضیانی که رشته آنها در لیست زیر باشد ،می توانند سابقه کار مرتبط با فیلد های زیر را ارایه نمایند . شایان ذکر است 30امتیاز اضافی شامل این متقاضیان در سیستم امتیاز بندی جدید ۲۰۱۵ منظور می گردد .

The Positive List – overview

Below follows an overview of all job titles on the Positive List as per 1 January 2015, divided into professional fields. The required education should be in a relevant area.

Engineer

Mechanical engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Building engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Environmental engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Energy engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Electrical engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

IT engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Doctor, dentist and veterinarian

Medical consultant 
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Medical doctor
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Hospital doctor 
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Consultant doctor/chief physician
Requirement: Master’s degree + Danish authorization

Dentist

Requirement :Master’s Degree + Danish Authorisation

Health, healthcare and personal care

Surgical nurse
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Anesthetic nurse
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Nurse 
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorization

Radiologist
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Medical laboratory technologist
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

IT and tele communication

IT architect
Requirement: At least three years’ IT education

Programmer and systems developer
Requirement: At least three years’ IT education

IT consultant
Requirement: At least three years’ IT education

Teaching in elementary schools

Primary and lower secondary school teacher
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Educational work

Pedagogue
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Social pedagogue
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Other academic work

Land surveyor
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Pharmacist
Requirement: Master’s degree + Danish authorization

Pharmocologist

Requirement:Master’s Degree

Auditor
Requirement: Master’s degree

Business controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Financial controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Business analyst
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Attorney
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Legal counselor
Requirement: Master’s degree

Psychologist
Requirement: Master’s degree+Danish official recognition

موسسه حقوقی بین الملل سفیران نوباوران مشاور و راهنمای شما درزمینه مهاجرت به دانمارک خواهد بود .برای کسب اطلاعات بیشتر و یا تعیین وقت مشاوره حضوری از فرم ارزیابی رایگان زیر استفاده نموده و یا با موسسه تماس حاصل فرمایید .

Link for assessment

26 Comments

    1. Nobavaran

      آقای امید محمدی
      سلام
      شما شرایط اقامت دانمارک را دارا می باشید.

      دوستان توجه نمایند: جهت بررسی شرایط یا از طریق تکمیل فرم و یا ارسال مشخصات خود مطابق فرم به ایمیل شرکت اقدام نموده و از ارسال مشخصات فردی در بخش دیدگاه ها خودداری نمایند تا اطلاعات هویتی و ایمیل آنها از دست اسپم ها محفوظ بماند.

      با آرزوی روزهای موفق برای شما عزیزان
      مدیریت ارتباطات و بازرگانی شرکت نوباوران

  1. علی

    فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات – گرایش شبکه های کامپیوتری از دانشگاه آزاد (معدل کارشناسی بالای 17 و معدل ارشد بالای 16)

    مدرک زبان IELTS با متوسط 7

    3 سال سابقه کار با بیمه همزمان با دوران تحصیل، در یک ISP بعنوان پشتیبان تخصصی و کارشناس واحد عملیات شبکه (NOC)

    سن 32 سال

    مجرد

    با این شرایط آیا می تونم بلافاصله به دانمارک مهاجرت کنم؟ اگر اشتباه نکنم میتونم 3 سال اقامت موقت داشته باشم و در صورتی که کار گیر بیارم و 1 سال دیگه علاوه بر این 3 سال اقامت رو تمدید کنم، مجموعا بعد از 4 سال میتونم پاسپورت دانمارک رو دریافت کنم.. درسته؟

    کسی با مدرک لیسانس IT اگر بتونه 100 امتیاز رو کسب کنه، نمیتونه باز از طریق تخصص مهاجرت کنه؟

    با سپاس.

    1. Nobavaran

      سلام.
      با توجه به اطلاعاتی گه دادید شما واجد شرایط اخذ اقامت دانمارک هستید.
      در مورد پاسپورت، پس از گذر 4سال تبدیل به اقامت دایم میشه و پس از 4 سال دوم میتونید پاسپورت بگیرید.
      تفاوت خاصی بجز رای دادن بین اقامت دایم و پاسپورت نیست.

  2. رضا

    سلام / دانشجوي ترم آخر ارشد مهندسي برق هستم با ٤٢ سال سن ؛ انشالله تا عيد از پايان نامه دفاع ميكنم سابقه كار بالاي ١٥ سال دارم / آيا ميتوانم در برنامه اقامتي دانمارك شركت و پذيرش بگيرم . ممنون

  3. فرهنگ ریحانی

    سلام با تشکر از سایت وراهنمائیهای خوبتان من سر مهندس کشتی اقیانوس پیما ایا میتوانم برای دانمارک اقدام کنم زبان انگلیسی هم دارم میخوانم تا ایلتس امتحان بدهم لطفا از طریق ایمیتم راهنمائی بفرمائید متشکرم

  4. User

    با سلام و خسته نباشید

    من 29 سال دارم و دانشجوی ارشد رشته ی جغرافیا و برنامه ریزی شهری هستم. مدرک کارشناسی هم مهندسی عمران هست. ( هر دو دانشگاه آزاد)

    4 سوال مطرح هست که :
    1- آیا با اتمام مقطع ارشد در چنین رشته ای میتوانم جهت اقامت دانمارک اقدام کنم ؟
    2- سابقه ی کاری پس از دریافت مدرک حساب می شود یا قبل آن نیز محاسبه می شود ؟
    3- آیا مطمئن هستید حداقل نمره ی آیلتس 4 لازم است ؟!
    4- حداقل تمکنی که باید ارائه دهیم چند دلار یا به ریال چقدر می باشد ؟

    با تشکر

  5. زهرا پاکیزه

    با سلام

    ،اینجانب دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته آموزش بهداشت با سابقه 4 سال کار می باشم. اگر امکان دارد جهت اخذ اقامت دانمارک مرا راهنمایی فرمایید.

  6. شبنم

    كارشناسي معماري و كارشناسي ارشد طراحي شهري با آيلتس 6 مي خواستم بدونم شرايط اخذ اقامت دانمارك دارم؟ در ضمن همسرم هم كارشناسي ارشد عمران هست و آيلتس نداره و نهايتا تا 5.5 بگيره شرايط ايشون به چه صورت هست؟

  7. حمیدرضا###

    با سلام
    من کارشناسی رشته آمار خود را از یک دانشگاه غیر انتفاعی گرفتم با معدل 12.26 و الان دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد هستم   با معدل 17و دارای مدرک آیلتس 6.5 و تالیف یک کتاب و مقاله ISI  و بدون سابقه کار، 25 ساله نیز می باشم آیا من شرایط لازم برای اقدام را دارم؟ چند درصد امکان پذیر است؟
    ممنون از راهنماییتون

  8. محمد

    وقت بخیر
    دوتا سوال خدمتتون دارم 
    1- آیا میشه بعد از گرفتن گواهی حساب بانکی حاکی از اینکه توانایی ساپورت مالی خود را در طول یک سال داریم ، 75 در صدر حساب را خالی کرد ؟
    2- تاییدیه مدرک تحصیلی فوق لیسانس و لیسانس بر اساس دستورالعمل همون گواهی اشتغال به تحصیله ؟ چیه ؟ و آیا نیاز به ترجمه و تایید و مهر امورخاجه و قوه قضاییه داره ؟ 
    با سپاس

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *