خدمات ویزا توریستی کانادا 

 

  • ویزای توریستی کانادا حداکثر ۵ ساله می باشد و به طور کلی به میزان ۶ ماه کمتر از تاریخ اعتبار پاسپورت متقاضی صادر می شود. 
  • این ویزا به صورت چند بار ورود بوده و در هر بار ورود وتقازی میتواند تا ۶ ماه در خاک کانادا بماند.
  • مدت زمان دریافت ویزا  حدود ۳ ماه می باشد ولی در موارد زیادی در زمانی کمتر از آن دریافت ویزا میسر گردیده است .
  • افرادی که اقوام یا آشنایانی در کانادا دارند از طریق دریافت دعوتنامه و همچنین افرادی که سابقه  ویزای  شنگن اروپا را دارند با شانس بالاتری امکان دریافت ویزای توریستی را خواهند داشت.
  • انجام انگشت نگاری در ترکیه برای این کار لازم می باشد.
  • متقاضی باید اثبات نماید که توان ساپورت مالی در مدت زمانی که در کانادا حضور دارد را دارد.
  • مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود.
  • افسر مهاجرت را متقاعد نمایید که به کشور خود باز می گردید مانند علایقی همچون کار، خانواده، دارایی و داشتن پول کافی برای سفر خود…یقینا پس از دریافت ویزا  امکان تبدیل آن در خاک کانادا بر اساس سایر روش های معمول برای متقاضی  امکان پذیر است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید 

۰۹۱۲۸۲۴۵۷۱۴ 

۸۸۵۴۵۰۱۹