nicosia

اطلاعات عمومی دانشگاه نیکوزیا :

صرفا جهت اطلاع میباشد.

دانشگاه نیکوزیا در شهر نیکوزیا واقع شده است و در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می پذیرد. مدارک تحصیلی توسط جمهوری قبرس، پس از یک ارزیابی مستقل توسط کمیته ارزیابی برای دانشگاه های خصوصی ( UPCE  ) معتبر است.
وضعیت و استاندارد درجه دانشگاه در داخل کشور و خارج از کشور، تایید شده است و نشان  کیفیت و استانداردهای حفظ شده از سوی دانشگاه را دارا میباشد.
دانشگاه UN دارای 5 دانشکده میباشد که هر دانشکده دارای گروهها و رشته مختلفی میباشد. دانشکده ها عبارتند از:
دانشکده آموزش
دانشگاه علوم انسانی
دانشگاه علوم و ارتباطات
دانشکده معماری، طراحی و هنرهای تجسمی
دانشکده بازرگانی و اقتصاد

 

شهریه ها و هزینه های زندگی در دانشگاه نیکوزیا:

 

شهریه سالانه  در نیکوزیا € 25000 برای همه دانش آموزان است، چه محلی، اتحادیه اروپا، و یا بین المللی (اتحادیه اروپا). شهریه سالانه  شامل ثبت نام، کمک درسی، فارغ التحصیلی است.

علاوه بر شهریه، هزینه های زیر نیز باید در نظر گرفته شود:

محلی / اتحادیه اروپا
یورو €

بین المللی
یورو €

هزینه درخواست (۱ بار وپرداخت قابل استرداد نمی باشد)

60

60

ویزا (۱ بار و پرداخت قابل استرداد نمی باشد)

90

هزینه سالانه بیمه سلامت

180

هزینه بیمه سالانه قصور

300

300

تضمین دانشجویان بین المللی (هزینه قابل بازگشت )

400

هزینه های جاری زندگی در دانشگاه:

 

البته، به شیوه زندگی شما بستگی دارد. اما به طور متوسط، اقامت در نیکوزیا برای تمام سال حداقل 9000 € هزینه دارد .

محل اقامت                                           2000 تا 3000  €

مواد غذایی و هزینه های شخصی          2000  تا € 3000

کتاب و لوازم التحریر                                            €300


اطلاعات ویزا و مصاحبه :

 

دانش آموزانی که داوطلب برای مصاحبه ویزا هستند باید مدارک زیر را به همراه داشته باشند :

1. گواهی مقاله های آموزشی .

2. گواهی پلیس مبنی بر عدم سوءپیشینه.

3. گواهی نامه بانک.

4. اصل پاسپورت.

5. اصل گواهی گزارش های پزشکی (HIV، سیفلیس، هپاتیت B، هپاتیت C).

6. اصل گواهی قفسه سینه ، گزارش اشعه ایکس .

7. کپی  نامه پذیرش دانشگاه.

 

فهرست ورود:

 

پس از ورود به قبرس، همه دانشجویان بین المللی ملزم خواهند بود که  مدارک زیر را به مقامات اداره مهاجرت نشان دهند:

1. پاسپورت (به مدت دو سال اعتبار).

2.  رسید  مبلغ پرداخت شده به دانشگاه.

3. 2000 یورو به صورت نقدی.

4. همه اسناد که توسط افسر ویزا در مصاحبه ویزا (در صورت اطلاق) تایید شده است.

5. گواهی پذیرش از دانشگاه.

6 بلیط باز برای بازگشت به کشور خود.

استخدام برای دانشجویان غیر اتحادیه اروپا:

 

دانش آموزان غیر اتحادیه اروپا  حداکثر 20 ساعت در هفته در طول دوره های ترم و 38 ساعت در طول تعطیلات می توانند کار  کنند.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذپذیرش ازدانشگاه نیکوزیا فرم مربوطه را تکمیل فرموده یا با شرکت نوباوران تماس حاصل کنید.

 

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *