بسیاری از اتباع خارجی برای زندگی در کشور دانمارک آزاد هستند. اگرچه لازمه این مسئله داشتن  اقامت کشور دانمارک میباشد، که از راههای مختلفی قابل کسب میباشد. یکی از آسان ترین این راهها دریافت کارت سبز(Green Card ) کشور دانمارک میباشد. این کارت سبز(Green Card) اجازه اقامت ۳ ساله میباشد که قابل تمدید است و پس از ۴ سال اقامت در کشور دانمارک قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد.

شرایط اصلی دریافت اقامت دانمارک

(شرایط جدید ۲۰۱۵):

 

• داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس

تبصره۱ :متقاضیانی که رشته آنها در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد ،در صورت داشتن آیلتس ۶.۵ به بالا می توانند با مدرک لیسانس نیز اقدام نمایند .

• داشتن مدرک IELTS با حداقل نمره ۵ (نمره تافل و نیز آیلتس زیر ۵ [اورال ] به هیچ وجه پذیرفته نیست )

• دریافت حداقل ۱۰۰ امتیاز از جدول امتیاز بندی

تبصره۲ : شایان ذکر است سابقه کار و سن متقاضی اصلی و یا وابستگان  هیچگونه تاثیری در سیستم امتیاز بندی در اخذ ویزا مطابق با قانون ۲۰۱۵ نخواهد داشت .

– تبصره :عطف به قانون جدید،متقاضی اصلی پس از تثبیت شرایط کاری و دریافت حقوق ماه اول خود می تواند ظرف مدت کوتاهی همسر و فرزندان خود را نیز به کشور دانمارک منتقل  نموده و اقامت آنها را نیز اخذ نماید.جهت کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت موسسه تماس حاصل فرمایید .

 

از مزایای این روش میتوان زمان کوتاه رسیدگی و هزینه کم آن را نام برد. همچنین کسانی که کارت سبز(Green Card) کشور دانمارک را دریافت میکنند برای سفر به کشورهای اتحادیه اروپا نیازی به ویزا ندارند.

افراد با مدرک لیسانس+فوق لیسانس یک ساله (مانند MBA یا کارشناسی ارشد های پیوسته از دیپلم ) با حداقل نمره آیلتس ۵ می توانند در این پروسه اقدام کنند.

لازم به ذکر است ، دکترای گروه علوم پزشکی معادل فوق لیسانس دانمارکی ارزیابی میگردد.

مدارک لازم :

این بخش ویژه متقاضیان محترمی می باشد که صلاحیت آن ها برای اخذ اقامت دانمارک توسط سیستم ارزیابی رایگان تایید شده است و می توانند مدارک مورد نیاز را ارسال نمایند.متقاضیان محترمی که مطابق سیستم ارزیاب شرکت نوباوران واجد شرایط برای اخذ اقامت دانمارک (گرین کارت ) شناخته شده اند ، می توانند با ارسال مدارک زیر به دفتر تهران ما  پروسه اقامتی خود را آغاز نمایند:

  1. رزومه به زبان انگلیسی

  2. صفحه اول و صفحات دارای مهر یا اطلاعات پاسپورت  دارای حداقل ۲.۵ سال اعتبار

  3. عکس پاسپورت سایز با پشت زمینه سفید

  4. ترجمه رسمی دانشنامه کلیه مدارک تحصیلی دانشگاهی  و ریزنمرات با مهر وزارت خارجه و دادگستری

  5. مدرک زبان انگلیسی یا( آلمانی، نروژی ،دانمارکی -در صورت وجود )

  6. تاییدیه مدرک تحصیلی فوق لیسانس و لیسانس بر اساس دستورالعمل

  7. کپی رنگی تمام صفحات شناسنامه (ترجمه و فارسی )

  8. کپی رنگی صفحات پاسپورت قدیمی(جهت متقاضیانی که در خارج از کشور تحصیل نموده اند )

  9. نامه تامین مالی بانک برای متقاضی اصلی و وابسته

  10. فیش واریزی به حساب شرکت بابت پیش پرداخت

شرایط مالی :

هر متقاضی باید نشان دهد که توانایی ساپورت مالی خود را برای سال اول زندگی در دانمارک دارد. لذا داشتن موجودی حساب زیر در بانک مطابق زمان اعلام شده توسط نوباوران الزامی است.

 

 

برای متقاضی اصلی بدون همسر و فرزند و یا همسر بالای ۳۰ سال به تنهایی (مبلغ حداقل ۱۲۸۲۶۸ کرون دانمارک ) ( معادل حدود ۶۵ میلیون تومان به بالا)

 

برای همسر(بالای ۳۰ سال ) و یک فرزند با هم   (مبلغ حداقل ۱۷۰۴۳۶ کرون  دانمارک ) (معادل حدود ۸۵ میلیون تومان به بالا)

 

لیست رشته های مورد نیاز دانمارک :

 

متقاضیانی که رشته آنها در لیست زیر باشد ،می توانند سابقه کار مرتبط با فیلد های زیر را ارایه نمایند . شایان ذکر است 30امتیاز اضافی شامل این متقاضیان در سیستم امتیاز بندی جدید ۲۰۱۵ منظور می گردد .

The Positive List – overview

Below follows an overview of all job titles on the Positive List as per 1 January 2015, divided into professional fields. The required education should be in a relevant area.

Engineer

Mechanical engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Production engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Building engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Environmental engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Energy engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Electrical engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

IT engineer
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Doctor, dentist and veterinarian

Medical consultant 
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Medical doctor
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Hospital doctor 
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Consultant doctor/chief physician
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Health, healthcare and personal care

Surgical nurse
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Anesthetic nurse
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Nurse 
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Health visitor
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Radiologist
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Medical laboratory technologist
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

IT and tele communication

IT architect
Requirement: At least three years’ IT education

Programmer and systems developer
Requirement: At least three years’ IT education

IT consultant
Requirement: At least three years’ IT education

Teaching in high schools, seminaries, folk high schools etc.

Upper secondary school teacher, natural science and physical education
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Upper secondary school teacher, humanities and creative subjects
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Teaching in elementary schools

Primary and lower secondary school teacher
Requirement: Professional Bachelor’s degree + Danish authorisation

Educational work

Pedagogue
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Social pedagogue
Requirement: Professional Bachelor’s degree

Other academic work

Land surveyor
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Pharmacist
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Auditor
Requirement: Master’s degree

Business controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Financial controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Economics and business administrator
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Business analyst
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Attorney
Requirement: Master’s degree + Danish authorisation

Legal counselor
Requirement: Master’s degree

Economist
Requirement: Master’s degree

Building and construction

Architectural technologist and construction manager
Requirement: Professional Bachelor’s degree

 

6 Comments

  1. مهران رهنما

    با سلام.
    من مدرک کارشناسی از دانشگاه آزاد در رشته مهندسی پلیمر دارم ولی مدرک کارشناسی ارشد رو در رشته عمران دارم، با توجه به اینکه تو ایران به من مجوز کار در رشته عمران به دلیل تغییر رشته نخواهند داد آیا برای اقامت دانمارک می توانم اقدام کنم؟ از لحاظ کار ایا مشکلی در دانمارک پیش نخواهد امد؟

    در ضمن ایلتس 7 و سن 27 سال و مجرد هستم

    متشکر از وقتتون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *