ویزای اقامتی استرالیا از طریق Skill Migration

ویزای اقامتی استرالیا از طریق Skill Migration

ویزای اقامتی استرالیا از طریق Skill Migration

متقاضیانی که از مجموع شرایط خود،۶۰ امتیاز دریافت نمایند ،می توانند از این طریق اقدام نمایند.شایان ذکر است در اکثر ساب کلاس های ویزا از این طریق،داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار خارج از استرالیا و یا حداقل یک سال سابقه داخل استرالیا الزامیست.
متقاضیان می بایست آیلتس با حد اقل نمره ۷ در تمامی مهارتها را داشته باشند.


جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سیستم امتیاز بندی از فرم ارزیابی سایت استفاده نموده و یا با موسسه تماس حاصل فرمایید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *