ویزا توریستی امریکا

ویزا توریستی امریکا

ویزا توریستی امریکا

ویزای توریستی امریکا ۶ ماهه بوده و کسانی که سابقه دریافت ویزای شنگن و ورود به اروپا را داشته باشند با شانس بالای ۸۰ درصد می توانند ویزای توریستی امریکا دریافت نمایند .

مدارک لازم :
اصل شناسنامه و کپی آن
اصل گذرنامه و کپی آن
اصل شناسنامه و گذرنامه همراهان

گواهی اشتغال و درآمد
فیش حقوقی همراه با کپی
در صورت شاغل بودن همراه،گواهی اشتغال همراه کپی
پرینت ریز گردش مالی حسابهای بانکی ۳ ماه اخیر با موجودی بالای ۴۰ میلیون تومان که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
اسناد مالکیت و ترجمه و کپی آنها
کپی کارت پایان خدمات
عکس پاسپورتی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *