گرین کارت نخبگان علمی ورزشی و فرهنگی

گرین کارت نخبگان علمی ورزشی و فرهنگی

گرین کارت نخبگان علمی ورزشی و فرهنگی

این نوع اقامت معمولا بسیار زودتر از اقامتهای دیگر صادر می شود.در صورت کامل بودن مدارک،اکثر درخواستها تایید می شود.اعضای خانواده درجه ۱ متقاضی یعنی همسر ،فرزندان زیر ۲۱ سال نیز گریان کرت دریافت می کنند ولی فرم درخواست و هزینه جداگانه ای برای آنها در بر دارد .
این شرکت در زمان دریافت فرم درخواست و مدارک متقاضی،پروسه کار را استارت زده و طی ۱ الی ۲ ماه کیس نامبر را اعلام می نماید.

اداره مهاجرت حدود ۴ الی ۵ ماه بعد ،نامه ای را ارسال می کند و اعلام می نماید که نتیجه بررسی پرونده چه بوده است و در واقع شخص راApprove یا Reject می نماید.
در صورتی که متقاضی تایید شود،در این مرحله امکان دریافت مدارک بیشتر از متقاضی وجود دارد و در غیر این صورت پرونده ایشان به سفارت جهت ویزا ارسال می شود.این نوع ویزا مصاحبه آنچنانی ندارد و فقط متقاضی جهت چسبانده شدن ویزا به پاسپورت باید به سفارت امریکا مراجعه کند. ارسال فرمهای مخصوص به همراه هزینه های سفارت در زمانهای مشخص به عهده این شرکت می باشد.پس از دریافت ویزا متقاضی می تواند وارد امریکا شده و ظرف مدت ۳۰ روز گرین کارت برای وی صادر خواهد شد .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *